Tomaat!

MISSIE

De missie van Tomaat! is om op basis van uw wensen een voorstelling of workshop te maken om mensen te verbinden en te inspireren.

Daarnaast maakt Tomaat! ook op eigen initiatief theatervoorstellingen. Deze voorstellingen kunnen geboekt worden en zijn bijvoorbeeld bedoeld om mensen inzicht te geven in een bepaald maatschappelijk thema. Of ze zijn gemaakt om mensen die een minder makkelijke positie hebben in onze maatschappij weer een gevoel van kracht te geven, denk hierbij aan ouderen, vluchtelingen en kinderen die gepest worden.

.

THEATER ALS MIDDEL

Misschien leeft bij u de behoefte om een bepaalde groep mensen aan het denken te zetten en wil u meer dan alleen het gesprek aan gaan. Dan is theater een fantastisch middel om de groep een ervaring op te laten doen, waardoor het gesprek uiteindelijk meer diepgang heeft. 
Of misschien is er een groep waarin mensen zitten die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Ook dan is theater een prachtig middel om te zorgen dat mensen wat meer in hun kracht komen te staan. U kunt dan een workshop op maat boeken.

Dankzij het grote netwerk van Linda is er heel veel mogelijk. Bel of mail daarom gerust om hierover samen in gesprek te gaan!

DROOM

Tomaat! is het geesteskindje van Linda van der Knaap. Na haar studie als dramatherapeut ontstond bij haar de droom om theater te maken met als doel om de wereld een beetje mooier te maken. Dit doet zij ondertussen met veel plezier en in samenwerking met verschillende kunstenaars uit haar netwerk. Er wordt nauw samengewerkt met grafisch ontwerpers, decorbouwers, filmmakers en muzikanten. Om zo het uiteindelijk product tot een inspirerend geheel te maken

Gemaakt met Berta.me