Tomaat!

CHANGING STORIES

Changing Stories is een interactieve theatervoorstelling voor en door asielzoekers en bewoners van de wijk Arnhem-Zuid. Asielzoekers en buurtbewoners bouwen mee aan het decor en kunnen een rol spelen in het stuk. 


LAYLA EN MAJNUN

Layla en Majnun is een Arabisch verhaal wat sterk lijkt op het verhaal van Romeo en Julia wat wij zo goed kennen, vertaalt naar een kindervoorstelling. Een muzikale theatervoorstelling zonder woorden die vertelt over vriendschap.


 

SELFY ARRIVES

Selfy arrives vertelt het verhaal van de pop Selfy. Selfy komt aan met een koffer op een plek die hij niet kent. Het is er zonnig, maar wel heel erg koud! Gelukkig maakt hij al snel een vriendje die hem een lekker warme sjaal geeft. Ze spelen en hebben het fijn samen. 

Selfy arrives was een eenmalige voorstelling in opdracht van de Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid ter promotie van de pop Selfy. Selfy is een pop ontwikkeld om alle kinderen op een asielzoekerscentrum een vriendje te geven.

 

MIDAS EN HET BOTERHAMMETPINDAKAASZAKJE

Na de zomer van 2016 trekken wij met deze voorstelling langs verschillende basisscholen. De voorstelling is geschikt voor de groepen 3, 4 en 5. Boek nu! tomaat.theateropmaat@gmail.com

Het verhaal volgt Midas. Een sympathieke kwajongen die onverschillig om gaat met het boterhamzakje dat om zijn boterham met pindakaas zit. Hij gooit het zakje gewoon op de grond en loopt weg! Pfff..
Vervolgens volgt het verhaal ook het leven van het zakje dat, weer, wind en allerlei gekke dieren tegenkomt. 

Gemaakt met Berta.me